panasonic
Gebruikersnaam  
Paswoord
  Wachtwoord vergeten?

 

 

Instructies van het solliciatieformulier

Klik op de knop 'doorgaan'    Je gaat naar het volgende onderdeel door terwijl de informatie die je hebt ingegeven automatisch bewaard wordt. Je kan de onderdelen bekijken door op de snelle tabs aan de linkerzijde te klikken.

Vragen die niet over je werkervaring gaan kan je overslaan door op de link 'sla onderdeel over' te klikken.

In het onderdeel 'bijlagen' kan je je motivatiebrief, foto, cv, diploma, referentiebrief enzoverder bijvoegen.

Idealiter kan je documenten bijvoegen in PDF formaat. Indien dit niet mogelijk is, merk aub volgende dingen op:

De grootte van de documenten van je bijlagen mag geen grootte overschrijden van 3MB.

Wij raden u aan om klaar te houden al uw aanvraag papieren die u nodig hebben om onze vragen te beantwoorden zinvol. U kunt op elk moment de veiligheid van het formulier als u besluit om het te voltooien via een aantal sessies. Om dit te doen klikt u gewoon op de link "Bewaar en pauzeer"(binnen de Quick Links op de bovenste navigatiebalk). Veroorloven deze buffer zal u gevraagd worden zich te registreren in de volgende stap.

Indien je het solliciatieformulier hebt ingevuld, controleer dan zeker accuraat je data gebaseerd op het overzicht. Je sollicatie zal niet beschikbaar zijn tot onze Human Resources afdelingalvorens je het hebt doorgegeven.

Deze online aanvraagformulier bevat dynamische HTML-elementen die vereisen dat u moet JavaScript zijn ingeschakeld in uw browser. In Internet Explorer klikt u op "Tools" en kies "Internet Opties", kies "Security" in het bovenste vak en klik op 'Aangepast niveau', gaat u naar Java-machtigingen en in staat stellen "Active Scripting".
In Firefox klik op 'Tools' en selecteer 'Options', ga naar de 'Content' menu and controleer de 'Enable JavaScript' radio box.


Data bescherming en privé beleid

Elke data dat je hebt ingegeven is gecodeerd tijdens een 'Secure Socket Layer' (SSL) sessie. Door te registreren in dit systeem geef je je bevestiging aan om je data niet langer dan één jaar te bewaren in onze Internet Service Provider's (ISP) data center met de bedoeling om je te contacteren op een later tijdstip indien nodig

We zullen je data enkel en alleen gebruiken met als doelstelling je solliciatie Zowel ons bedrijf als onze ISP zijn compatibel met de regels van de Richtlijn 95/46/EG van het Europese Parlement en de Raad.


Heb je vragen of moeilijkheden om dit formulier te vervolledigen?


Heb je technische problemen? Gebruik dit formulier om ons te contacteren. We zullen dit onmiddellijk behandelen.